RB Keylocx kulcs felépítése

A Keylocx zárbetét 2019 januárjában került a magyar piacra. Mi már a kezdetek óta forgalmazzuk ezt a zárbetétet, hiszen nagyon jó biztonság-érték arányban van a Magyarországon jelenlévő zárbetétekkel ellentétben. A zárbetét MABISZ 5-ös minősítésű. A Keylocx zárbetét fúrás-, finomnyitás-, illetve törés- és másolás ellen védve van.

Tovább olvasom

Azonos zárlat készítés

Ejtsünk pár szót arról, hogy mit is jelent az azonos zárlat készítés, az azonos kulcsnyitás, mivel nagyon sok ember nem érti teljesen és szeretnénk elkerülni a konfliktusokat ez ügyben.

Tovább olvasom

HiSec ajtóba zárbetét

A HiSec ajtók népszerűsége olyan mértékben virágzik hazánkban, hogy ha végig megyünk egy lépcsőházban, akkor észrevehetjük, hogy szinte minden második ajtó ez a kínai csodaajtó. A probléma ott kezdődik, hogy a bennük lévő alsó- és felső zárbetét olcsó, gyenge, vacak, mely semmilyen biztonsági védelemmel nem rendelkezik. Ezt pedig a betörők előszeretettel és a tulajdonos távollétében roncsolásmentesen, gyorsan és hangtalanul nyitogatnak.

Tovább olvasom

Milyen a jó ajtózár?

Akik nem ezen a szakterületen dolgoznak, azok egy zárbetétnél nem tudják megkülönböztetni a jó minőséget a gyenge minőségtől. Számukra a kulcs elfordítása, a zár nyitása minden betétnél egyforma. Amíg nem történik betörés vagy bármilyen más káresemény, ami őket érinti, addig nem is történik semmilyen előrelépés, előrelátás egy biztonságosabb zár választásához.

Tovább olvasom

A kilógó ajtózárbetét veszélyei

A zárcímke vagy az ajtólap síkjából kilógó zárbetéteket a betörők egy perc alatt nyitják ki! Ha már egy 6 mm-t kilóg az ajtó síkjából a zárbetét, egy speciális eszközzel letörik a kilógó részt, így hozzáférnek a zárszerkezethez, amit könnyedén egy mozdulattal ki tudnak nyitni ugyanúgy, mintha a saját kulcsukkal tennék.

Tovább olvasom

Hevederzár szerelés Budapesten

Szerencsére a biztonság kérdésének fontossága kezd elterjedni az emberek között. Szerencsére egyre többen vannak, akiknek ez a szempont fontosnak tűnik, és már nemcsak az anyagiakat veszik figyelembe. Egyre több megkeresést kapunk a kínai ajtó tulajdonosoktól és műanyag ajtó tulajdonosoktól szintúgy, hogy mit lehetne tenni az ajtó megerősítése érdekében. Sőt, a legtöbben már úgy telefonálnak, hogy egyből a hevederzár felszerelése iránt érdeklődnek. Ezt egyébként jól is teszik, mert mind a kínai, mind a műanyag ajtók nem arról híresek, hogy nagy mértékben ellenállnának a befeszítéssel történő betörés esetén.

Tovább olvasom