Hevederzár szerelés Budapesten

Szerencsére a biztonság kérdésének fontossága kezd elterjedni az emberek között. Szerencsére egyre többen vannak, akiknek ez a szempont fontosnak tűnik, és már nemcsak az anyagiakat veszik figyelembe. Egyre több megkeresést kapunk a kínai ajtó tulajdonosoktól és műanyag ajtó tulajdonosoktól szintúgy, hogy mit lehetne tenni az ajtó megerősítése érdekében. Sőt, a legtöbben már úgy telefonálnak, hogy egyből a hevederzár felszerelése iránt érdeklődnek. Ezt egyébként jól is teszik, mert mind a kínai, mind a műanyag ajtók nem arról híresek, hogy nagy mértékben ellenállnának a befeszítéssel történő betörés esetén.

Tovább olvasom

RB Keylocx zárbetét alkatrészei

Az izraeli, új fejlesztésű Keylocx zárbetét különböző méretekben érhető el, ezért különböző vastagságú ajtókba szerelhető be. Maga a zárbetét Izraelben készül, a felépítése egyedi, több részből, alkatrészből áll.

Tovább olvasom

Új Keylocx zárbetét

A Rav-Bariach ajtó- és zárbetét gyártó vállalat legújabb terméke az egysoros, hétcsapos, öt kulcsos, másolásvédett, illetve mindkét oldalán törésvédett Keylocx zárbetét, amely szabadalmi védelemmel van ellátva. Ez annyit jelent, hogy a kulcshoz egy másolásvédelmi kártya tartozik, melyen számok és egy betű van feltüntetve. Ennek a sorszámnak a beütésével tudják a kulcsot lemásolni és csak annál a kulcsmásolónál, ahová nyerskulcsot biztosítunk a kulcsmásoláshoz.

Tovább olvasom

Betörésbiztos zárbetét

Ha egy szakember véleményére kíváncsi és olyan biztonsági megoldást keres, ami családját, otthonát, értékeit védi, akkor csakis bevizsgált és tesztelt zárat szabad vásárolni vagy szereltetni, ami minőségileg hosszantartó, és megbízható szolgálatot tesz a mindennapokban.

Tovább olvasom

Hevederzár LOCXIS zárbetéttel

Kicsit szeretnénk rendbe tenni a hevederzárakkal kapcsolatos dolgokat, mert nem minden hevederzár egyforma, miáltal nem egyforma a védelem sem, amit nyújtani tudnak. Amit garantálunk az az, hogy ár-érték arányban mi szereljük a legjobb hevederzárat, így a pénzéért minőséget és erős védelmet kap. Erről írunk bővebben mai írásunkban.

Tovább olvasom

A biztonsági ajtózár beszerelése

A mai napig sok megkeresést kapunk ajtózárak cseréjével kapcsolatban. Sokan azért hívnak minket, mert olvastak valahol egy biztonsági zárról, ami szerintük jó lenne nekik, és azt szeretnék, ha a meglévő bejárati ajtó ezzel a zárral működne.

Tovább olvasom

RB Dynamic kódolás

Amit érdemes tudni az RB Dynamic zárbetétről az annyi, hogy cégünknek köszönhetően van forgalomban Magyarországon, és ez egy nagyon jó kis zárbetét. A belseje a felsőkategóriás RB LOCXIS betétekhez hasonlóan, csap a csapban, azaz interaktív csaprendszerű, így finomnyitás ellen 100 százalékosan védve van.

Tovább olvasom

Betörésvédelem

Mai blogunkban a betörésvédelmi témát taglaljuk kicsit részletesebben, mégpedig a nyílászárók szempontjából. Ezek jellemzőiről és biztonsági fokozatukról olvashatnak, illetve kitérünk a biztonsági rácsajtókra és ablakrácsokra is. Tartsanak velünk, hátha tudunk újat mondani!

Tovább olvasom