A kilógó ajtózárbetét veszélyei

A zárcímke vagy az ajtólap síkjából kilógó zárbetéteket a betörők egy perc alatt nyitják ki! Ha már egy 6 mm-t kilóg az ajtó síkjából a zárbetét, egy speciális eszközzel letörik a kilógó részt, így hozzáférnek a zárszerkezethez, amit könnyedén egy mozdulattal ki tudnak nyitni ugyanúgy, mintha a saját kulcsukkal tennék.

Ez egy nagyon elterjedt betörési módszer, hangtalan, és pillanatok alatt nyitva van a lakásajtó. Mindenkinek olyan zárbetétek alkalmazását, használatát javasoljuk, amelyek zártörés elleni védelemmel vannak biztosítva. Ebben az esetben mi az RB zárcsaládot ajánljuk! Ha a belső oldalon lóg túl a zárbetét, az maximum esztétikailag lehet zavaró, de más következménye nincs. Ám a külső oldalon muszáj az ajtó síkjával egy vonalban lennie, épp a fent leírtak elkerülése végett!

Az interneten sajnos már többféle különböző zártörő eszközöket is lehet vásárolni, pár tízezres nagyságrendben, amit a betörők előszeretettel használnak a lakásba való bejutáshoz. Ha nincs más mód a zárbetét megvédésére, pl. egy alapméretű zárbetét esetén, amikor annyira vékony az ajtó, hogy még úgy is kilóg a zárbetét, akkor szereltessenek fel törésvédő pajzsot, ami védi a zárbetétet a törés ellen!

Kínálatunkból négy különböző kategóriát tudunk javasolni, melyek mindegyike valamilyen törésvédelemmel, törés elleni megerősítéssel van kialakítva. Ne alkalmazzon olcsó zárbetéteket, hiszen az alkalom szüli a tolvajt, ne arra érkezzen haza, hogy a bejárati ajtó nyitva van és kirámolták a lakást!

A törésvédett zárbetétek lehetnek dróttal erősítettek, kikönnyítettek, vagy acélhidas erősítésűek. Ha nem biztos abban, hogy melyik lenne Önnek a legmegfelelőbb, hívjon minket!

Mi segítünk a kiválasztásban!

06-30-2650-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest