Dynamic kulcs felépítése

A Dynamic zárbetéthez tartozó kulcs nagyon régóta használatban van, hiszen az izraeli vállalatnak az elsőként gyártottak között volt ez a terméke. Annak idején ezt a kulcsot még másolásvédettként árusították, hiszen a profilja, nutja annyira egyedi volt, hogy másolásvédettként értékesítették, így több millió darabszámot szórtak ki belőlük Európa szerte. Ugyanezt a profilt használja a Mul-T-Lock, illetve sajnos egy-két kínai cég is lekoppintotta mind a kulcsot, mind a zárbetétet.

Az RB Dynamic zárbetét egy interaktív csaprendszerű, a mai napig is 100 százalékos biztonságot nyújtó kiváló zárbetét. Fúrás-, finomnyitás- és magkihúzás ellen van védve. Lassan öt éve forgalmazzuk ezeket a zárbetéteket 3 kulcsos verzióban, de 2019 év elejétől az ügyfelek kívánságára már az 5 kulcsos verziót rendeljük és forgalmazunk.

Nem mindenkinek tudunk egyből 5 kulcsos zárbetétet adni, hiszen van egy átfutási idő, míg a 3 kulcsos változat kifut, de az év második felére már mindenki az 5 kulcsos változatban fogja kapni a Dynamic zárbetétet a vásárlás esetén.

Csak nálunk lehet ezt a zárbetétet megvásárolni, mert más értékesítőnek, üzletnek, viszonteladónak nem adunk el belőle. Kizárólag magánszemélyek és zárszerviz vállalkozás számára érhető csak el ez a kiváló termék.

A Dynamic kulcs felépítése: fekete műanyag kulcsfej, melynek mindkét oldalán az RB logója található. Formája háromszögszerű. Vékony a kulcsszára, jobbos a kulcsprofilja, a 02 profilszám van rajta feltüntetve. A kulcsszáron hosszában két hosszanti bemarás van, melyben furatok vannak bevágva. Mint említettük, interaktív csaprendszerű, ezért külső és belső furatok vannak készítve, amelyek a hozzájuk rendelt betűkből és számokból tevődnek össze, ezek határozzák meg a kulcsfuratok mélységét és szélességét.

A Dynamic zárbetéthez tartozik egy kártya, ennek semmilyen másolásvédelmi szerepe nincsen, csak a gyár a zárbetéthez csomagolja. Kulcsmásolási szempontból viszont kitűnő, hiszen a kártyán feltüntetett betűk, számok segítségével könnyebb a kulcs sokszorosítása. Egy olyan kulcsmásoló cégnek, mint a Kulcskirály, megkönnyíti a munkáját, hiszen az automata kulcsvágó géppel nem kulcsról kulcsra történik a másolás, hanem a kódok alapján meghatározott mélységeket kell a gépnek az eredeti nyerskulcsból kivágnia. Így egy teljes értékű gyári kulcsot kapnak a másolt helyett.

Az RB Dynamic zárbetét a vékony kulcsszára miatt a használatát is nézve magasan veri az összes piacon lévő zárbetétet, hiszen egyre több olyan bejárati ajtó vagy hevederzár van a piacon, amely a forgógyűrű jelenléte miatt megköveteli ezt. A forgógyűrű nem minden kulcsot tud rendesen forgatni, amelyiknek széles a válla. Ilyen pl. a kínai HiSec ajtó, Biztibuk hevederzár.

Az RB Dynamic zárbetétnek semmilyen válla nincsen, így kiválóan alkalmas bármilyen zár használatához, alkalmazásához.

A Dynamic kulcs könnyen felfűzhető kulcskarikára, kényelmes a fogása, ajánljuk mindenkinek!

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest