Félkaros hevederzár szerelés Budapest

Mai írásunkban a hevederzárak fontosságára hívjuk fel a figyelmet, illetve azon belül, hogy mire érdemes figyelni a hevederzár vásárlásakor, vagy a hevederzár felszerelésének megrendelésekor.

A hevederzár kivitelét, amit az adott ajtóra szerelünk mindig az zárszerelő szakember határozza meg. Azt, hogy a bejárati ajtóra milyen hevederzár telepíthető, az magától az ajtótól, illetve az ajtó beépítésétől függ. Számba kell venni továbbá, az ajtó körüli falak elhelyezkedését, illetve, hogy az ajtó síkjához képest a falak hogyan helyezkednek el. Többféle olyan szakmai dologra kell figyelmet fordítani, amit a hevederzár szerelése megkíván, amelyekre az ügyfél nem is gondolna.

A félkaros hevederzárat olyan ajtóra szokták felszerelni, amelyekre a hagyományos vízszintes változat valamilyen okból kifolyólag nem telepíthető. Ez nem azon múlik, hogy nekünk nincs kedvünk a vízszintes hevederzárat felszerelni, hanem az ajtó, illetve a falak elhelyezkedése nem felel meg annak a követelménynek, amelyet a vízszintes hevederzár telepítése igényel.

Az, hogy az ajtóra félkaros hevederzár kerül, nem jelenti azt, hogy ez a változat kevésbé lenne biztonságos, mint a hagyományos vízszintes változat. A különbség a kettő között annyi, hogy a félkaros hevederzár előre fele tolja ki a tüskéket és előrefele záródik bele vagy a falba vagy egy saját acélkengyelbe, így védve az ajtót a befeszítés ellen. A hagyományos hevederzár mindkét oldalon záródik, vagy falba, vagy a saját kengyelébe.

Nagyon fontos tudni az ügyfeleknek azt, hogy a zsanér felőli oldalon soha nem éri támadás az ajtót! Egyszerűen nincsen arra lehetőség, hogy az ajtót zsanér felőli oldalon bármilyen módon befeszítsék vagy leakasszák! Ez a való életben soha nem történik meg. Tehát ha az ajtóra nem telepíthető a vízszintes hevederzár, akkor a félkaros változatot szoktuk meleg szívvel ajánlani, mert ezen keresztül sem tudnak az ajtón betörni. A félkaros hevederzárat azért találták ki, hogy minden ajtóra tudjunk megfelelő védelmet telepíteni és ne legyen senki a befeszítéses behatolással történő betörések áldozata.

Cégünk félkaros hevederzárat is prémium minőségű izraeli zárbetéttel látja el. Mi nagyon fontosnak tartjuk a megfelelő biztonsági fokozatú zárbetétek alkalmazását, elvégre, ha egy olyan zárbetét van a hevederzárba beszerelve, amely pl. finomnyitás elleni védelemmel nem rendelkezik, akkor maga a hevederzár-szerkezet kb. 10 mp alatt nyitható. Ebben az esetben pedig a hevederzárnak nincs értelme! Bár az ajtót védi a befeszítéstől, de a zárbetét gyengesége miatt más típusú nyitással nyitható, így okafogyottá válik a hevederzár felszerelése.

A prémium kategóriájú zárbetét mindenféle nyitási módnak ellenáll, így a finomnyitásnak, zárpikkelésnek, az interaktív csapsor miatt, továbbá a zártörésnek, fúrásnak és a magkihúzásnak. Ezenfelül másolásvédelemmel is el van látva, ami azt jelenti, hogy a zárbetét kulcsait, ha esetleg bárkinek kölcsönadták, nem fogják tudni lemásolni, mert tartozik hozzá egy biztonsági kódkártya, és csak ennek a bemutatásával lehet a kulcsokat sokszorosítani.

Soha ne kövesse el azt a hibát, hogy a hevederzárat az ára alapján válassza ki! Az olcsó hevederzárnak sem a szerkezete nem megfelelő ahhoz, hogy biztonságosan védje az ajtót a befeszítéssel szemben, a silány zárbetétről már nem is beszélve, amely semmilyen védelemmel nem rendelkezik, tehát a hevederzár mindenképpen egyszerűen nyitható.

Érdemes a hevederzárra egy kicsit többet áldozni, hiszen az egy biztonságtechnikai eszköz! A már meglévő, gyenge szerkezetű ajtót védi mindennemű nyitási móddal szemben, amit nem lehet egy olcsó termékre rábízni! Megértjük azt is, amennyiben valakinek nincs meg erre a kerete, de ilyenkor azt javasoljuk, hogy érdemes inkább még egy-két hónapot várni és gyűjteni, majd egy olyan hevederzárat felszereltetni az ajtóra, amely 100 %-os védelmet biztosít, mint a véletlenre bízni és kockáztatni azt, az ajtón illetéktelenek bejussanak!

Megbízható félkaros hevederzárak szerelése, profi, MABISZ által a legmagasabb védelmi kategóriába sorolt, prémium minőségű izraeli zárbetéttel, csak nálunk az országban!

06-30-265-5531

06-70-770-2942

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest