HiSec kínai ajtó felső zárcseréje

Zárszerviz szolgáltató vállalkozásunk folyamatosan törekszik a jobb, magasabb szintű, biztonságosabb lakásvédelemre olyan zárbetéttel, ami megakadályozza a nap mint nap egyre jobban elterjedő sikeres lakásbetöréseket.

Sokan nem is gondolják, hogy a HiSec ajtó a gyári zárbetéttel nem védi meg a lakást, csak az ajtó zárására szolgál egyedül. Ezt addig nem hiszik el az emberek, amíg a baj nem történik meg, aztán meg már késő, mert kirámolták a lakást. Gondolkozzanak el ezen, hogy mit tennének, ha hazaérnek és nyitva az ajtó, fel van forgatva a lakás!

Nézzük a számokat, hogy tudjanak mérlegelni. Egy kínai ajtó 100 ezer forint körül van beszerelve, amivel nincs is semmi gond, hiszen jól működik, jól használható. Kivéve, hogy nincs ellátva olyan védelemmel, ami a zárbetéteket úgy működtetné, hogy ellenálljon a zárnyitási módszereknek. Ez úgy küszöbölhető ki, hogy interaktív csapos vagy mozgó zárcsapos zárbetéteket kell alkalmazni, amit a betörő nem tud kifésülni (szakmai nyelven mondva), inkább megy tovább egy másik ajtóhoz.

Az RB zárcsalád bármelyik tagja kiválóan alkalmas erre a feladatra és az ügyfelek számára a megfizethető árkategóriába tartozik. Az ügyfél kérhet SKG, LOCXIS, Dynamic vagy Keylocx verziót. Külön díjszabással dolgozunk minden egyes betétnél, de a HiSec ajtónál 46.000 Ft-tól már két olyan zárbetétet tudunk beszerelni a megrendelőnek, amelyek ellenállnak a fent említett zárnyitási módszernek!

A zárcsere előtt tájékozódjon nálunk, mi segítünk meghozni a jó döntést! Higgyék el, óriási tapasztalatunk van ezzel a témával kapcsolatban, hiszen nem száz és nem kétszáz ügyfélnél voltunk zárat cserélni, akikhez bementek már és az egész lakást felforgatták! Rossz dolog, amikor az embernek a saját dolgai között kutatnak, matatnak, nem beszélve arról, hogy mekkora érzelmi és anyagi kárt okoznak, amikor az értékeinket eltulajdonítják.

A legfontosabb, amit szem előtt kell tartani: ha a HiSec ajtóban zárbetétet cserél vagy cseréltet, akkor ugyanolyan minőségű, Kínában gyártott terméket ne rakjanak bele, mint ami eddig benne volt, hiszen ezek a zárbetétek szintén nem állnak ellen semmilyen zárnyitással történő betörési módszernek! Ha nem tud dönteni, hívjon fel minket, menjen be egy szaküzletbe (nem barkácsáruház!) kérjen tanácsot, ne kockáztasson, ne verje magát fölösleges kiadásokba!

Cégünk vállalja a kínai HiSec ajtók felső- és alsó zárbetét cseréjét! Ha esetleg most nem állna úgy anyagilag, akkor legalább az egyik, akár a felső, akár az alsó zárbetétet cseréltesse ki minőségi RB zárbetétre, mert egy zár máris jobban védi az ajtót, mint egy sem! Egy zárbetét csere nálunk már 28.000 forinttól elérhető, ne ez az összeg legyen az, amit sajnál a védelemre fordítani! Rengeteg betörés történik finomnyitási módszerrel, rengeteg későn gondolkodó, a zárcserét nem időben igénylő ügyfélnél voltunk kint a helyszínelés után, amikor már késő a bánat! Ilyenkor jóval nagyobb a kár, mint 28.000 vagy mindkét zárbetét cseréjénél 46.000 Ft!

Előzze meg a betörést, védje ajtaját interaktív csapos, mozgó alkatrészes, törésvédett, jó minőségű izraeli RB zárbetétekkel!

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest