Izraeli zárbetétek

Magyarországon nagyon sok cég, vállalkozás foglalkozik zárbetétek értékesítésével, forgalmazásával. Sokan használnak különböző zárbetétet, és mindenki más szempont alapján dönti el, hogy mi az a típus, amit ő az ügyfeleknek kínálni tud. Elég sokan, például a webáruházak is, magyar kereskedőtől vásárolnak és úgy értékesítik tovább a zárakat, mások pedig közvetlen a gyártótól vásárolnak. Mindenki saját maga dönti el, milyen formában, minőségben szolgálja ki a vásárlókat.

Mi közvetlenül az izraeli gyárból vásárolunk, az esetünkben nincsen köztes kereskedő. Mi csakis és kizárólag jó minőségű, magas biztonsági fokozatú zárbetéteket értékesítünk, ezt mindenképpen érdemesnek tartjuk kihangsúlyozni.

A tisztánlátás érdekében felsoroljuk, hogy a zárbetéteket mi alapján lehet a biztonság szempontjából osztályozni.

  • fúrásvédelem
  • magkihúzás elleni védelem
  • finomnyitás (pikkelés) elleni védelem, interaktív csapok formájában
  • zártörés elleni védelem
  • zárkihúzás elleni védelem
  • savazás elleni védelem
  • másolásvédelem
  • MABISZ 6-os besorolás

Ha a fent felsoroltaknak egy zárbetét megfelel, akkor elmondhatjuk, hogy a zárbetét igen magas kategóriát ér el a biztonság területén, de sajnos a zárbetétek java része maximum fúrásvédelemmel van ellátva, ami a 2018-as elvárásoknak már nem felel meg. A betörők már nem fúrják a zárbetétet, hanem törik, pikkelik vagy roncsolják valamilyen eszközzel, amelyre, ha az ajtó zárbetétje nincs felkészülve, akkor percek alatt bent van a betörő a lakásban!

Ha jó zárbetétet szeretne forduljon hozzánk! Vásároljon tőlünk izraeli zárbetétet, mi 3 különböző opciót, kategóriát is tudunk kínálni, óriási méretválasztékban, raktárkészletről, nagyon jó áron!

Nálunk nincs regisztrációs feladat, csak fel kell hívni minket, megadni a méretet és a kívánalmakat, majd személyesen átvehető a zárbetét! Pest megyei vagy vidéki ügyfeleinknek másnapi postai kiszállítással tudjuk őket küldeni.

Amit kínálunk, az az RB zárcsalád zárbetétjei. A prémium kategóriás zárbetétekből az RB LOCXIS letörhető elejű, illetve a törésvédelmi híddal is rendelkező SKG változat. Ez a két zárbetét a legmagasabb fokozatot képviseli, csak kártyával kehet hozzájuk kulcsot másolni. A kulcsok másolása automata gépen készül. Részletesebb információt a többi menüpontokban találhatnak az egyes zárbetétekről.

A másik zárbetétünk az RB Dynamic típus. Tulajdonképpen ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, mint a LOCXIS zárbetét, csak a kulcsai szabadon másolhatók. A zárhoz 3 db gyári kulcs tartozik.

A harmadik a Keylocx, ami egy új fejlesztése az izraeli gyárnak. 7 csapos változatú, letörhető az eleje, a kulcsban és a hengerben is mozgó alkatrész van. 2030-ig szabadalmi védelem alatt áll, így kulcsot csak rajtunk keresztül lehet másolni Magyarországon.

Mindhárom típusú RB zárbetét nálunk raktárkészleten megtalálható. A zárbetéteket magánszemélyeknek, zárszervizeknek, kis- és nagytételben egyaránt tudjuk biztosítani. Szaküzleteknek nagy tételnél egyedi kedvezményt adunk. Nyerskulcsot csak a Kulcskirály zárszaküzlet kap, kulcsmásolás ügyben hozzájuk lehet fordulni.

További információ:

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest