RB Keylocx kulcs felépítése

A Keylocx zárbetét 2019 januárjában került a magyar piacra. Mi már a kezdetek óta forgalmazzuk ezt a zárbetétet, hiszen nagyon jó biztonság-érték arányban van a Magyarországon jelenlévő zárbetétekkel ellentétben. A zárbetét MABISZ 5-ös minősítésű. A Keylocx zárbetét fúrás-, finomnyitás-, illetve törés- és másolás ellen védve van.

Cégünknél egyre több méretben érhető el a Keylocx zárbetét. A zárbetét dobozában 5 db kulcs található és a másolásvédő kódkártya.

A biztonsági fokozatát már ismertettük, a másolásvédelemről még annyit kell tudni, hogy a kulcsban a mozgó alkatrész az izraeli vállalat általi szabadalmi védelem alatt áll 2030-ig. Ez annyit jelent, hogy hazánkban csakis általunk kerülhet ki bárkihez is nyerskulcs. Ezt nagyon szigorúan betartjuk, hiszen ez az ügyfelet védi, hogy illetéktelen ne tudja a kulcsokat lemásolni. De ez visszafele is igaz, ha az általunk forgalmazott zárbetéthez adott kártyát az ügyfél elhagyja, akkor neki sem másolja le az üzlet a kulcsot.

Aki tőlünk vásárol, vagy akinek mi szereljük be az izraeli Keylocx zárbetétet, azt megkérjük, hogy nagyon vigyázzon a kártyára, hiszen a kártya alapján készül a plusz kulcs, amit jelenleg csak a Kulcskirályban készítenek el.

A kulcs felépítése nagyon jól van kialakítva, mert kényelmes a fogása a kulcs elforgatásakor. Fekete műanyag borítású a kulcsfej, mely egyik oldalán a Rav-Bariach a gyártó emblémája, logója van, a másik oldalon pedig a Do Not Duplicate Patented felirat látható. A műanyag kulcsfejbe a megkülönböztetés érdekében különböző színes jelölőket lehet bepattintani. A kulcsfej kialakítása miatt a kulcs a kulcskarikára nagyon könnyedén felhúzható.

A kulcsszára vékony, váll nélküli, ami nagy előny, hiszen a rozettás kínai, Superlock vagy Mul-T-Lock ajtókba, továbbá a hevederzárakba akadály nélkül belemegy. A kulcs lapon mart kivitelű. A kulcsfej alatt a száron a B71 profilszám van feltüntetve. A kulcson különböző mélységű és szélességű furatok vannak kialakítva, amelyek meghatározzák a zárbetétben lévő csapok magasságát. Ezek a számok 1-től 6-ig vannak feltüntetve a zárbetéthez tartozó műanyag kártyán. A kulcs legutolsó csapja a mozgó alkatrész, amit nem véletlenül helyezett a gyártó a kulcsszár végére a henger legutolsó csapjaként, hiszen ez nagyban meghosszabbítja a finomnyitás idejét, ha mégis nekiállna a betörő.

A Keylocx zárbetét a másolásvédelem mellett nagyon széles körben alkalmazható. Pl. fogaskerék rászerelésével hevederzárakba, izraeli fogaskerekes zárrendszerekbe kitűnő választás, kizáródás ellen vészfunkció telepíthető rá, tekerőgombot is fel lehet rá szerelni kényelmi funkcióként, azonos zárlat vagy fő- és vezérkulcsos rendszer is kialakítható a zárbetétből. Kültéren és beltéren egyaránt használható, kiválóan alkalmas társasházak, nagy teherbírású zárak működtetésére.

A Keylocx zárbetét úgy lett kialakítva, hogy a többi zárbetéttel ellentétben, versenyképes áron egy magas biztonsági fokozatú zárbetétet lehessen megvenni. Ezért is ajánljuk mindenkinek, aki megbízhatóságra, minőségre és biztonságra vágyik.

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest