RB LOCXIS zárbetét kulcsának felépítése

A szintén Rav-Bariach által gyártott RB LOCXIS zárbetét kulcsairól írunk a mai blogunkban, hogy mindenki tudjon tájékozódni a vásárlás előtt, mit is vesz, illetve, hogy milyen kulcsot fog a jövőben magánál tartani.

A RB LOCXIS zárbetét kulcsa megegyezik az SKG zárbetét kulcsával, igazából a kettő közötti különbség a zárbetét törésvédelmében rejlik, a kulcs ugyanaz. A LOCXIS zárbetét kulcsai minden ajtózárba, hevederzárba, amelyikben európai profilú zár van beszerelve kiválóan alkalmazható. A zárbetét MABISZ 6-os tanúsítvánnyal rendelkezik.

Mind a LOCXIS, mind az SKG zárbetétekhez 3 db kulcs tartozik, ennyivel csomagolja a gyártó. A kulcsok 2030-ig szabadalmi védelem alatt állnak. A szabadalmi védelem a kulcson elhelyezkedő két darab rugós alkatrészre vonatkozik, ezzel védi a zárgyártó a saját márkáját.

A másolásvédelmet mi nagyon komolyan betartjuk és csakis olyan kulcsmásoló partnernek adunk nyerskulcsot, aki minden esetben szigorúan elkéri az ügyféltől a betűkből és számokból álló védőkártyát. Ez az ügyfelet védi az illetéktelen másolástól.

Az RB LOCXIS kulcsszára, kulcsfeje több részből tevődik össze, amely meghatározza a kulcs pozícióját, fogását, illetve a zárhengerbe való behelyezését. A LOCXIS kulcs jellegzetes kulcsfejjel rendelkezik, hiszen a tervezők gondoltak a kényelmes fogásra a zár használatánál, forgatásánál. Továbbá a kulcskarikára való felhelyezésre is ügyeltek, ahol egy külön erre kialakított félköríves fémszárra lehet a kulcskarikát ráfűzni.

Az RB zárak dobozában megtalálható az úgynevezett műanyag kulcsjelölő is, ami arra hivatott, hogy a családtagok meg tudják különböztetni egymástól a kulcsokat. Ezek kis, színes, műanyag patent gombok, amiket bele lehet nyomni a kulcs fejébe.

A kulcsfej acélszürke színű, és stabilan, erősen van fröccsöntve a kulcs szára. A kulcsfej egyik oldalán, a Do Not Duplicate Patented felirat olvasható, a másik oldalon pedig a vállalat neve és logója található.

Ami talán a LOCXIS kulcsban, legjobb a többi gyártó termékével szemben, hogy a kulcsszárnak nincs válla, tehát nem ütközik semmibe és viszonylag hosszúkás, így szinte bármilyen európai profilú ajtózárba alkalmazható. A kulcsszáron a kulcsfej alatt a B2A02 szám van gravírozva, amely a magyarországi profil. A kulcsszárba két darab mozgó alkatrész van bepréselve, ezek rugóztatják, működtetik a zárhengerben a második Z-1-es interaktív csapot. A kulcsszáron lefelé haladva, négy darab, különböző mélységű, szélességű furatok találhatók, amelyek több milliós nagyságrendű variációs számot képviselnek, az A,B,C,D,1,2,3,4,5 betűk és számok különböző kombinációit.

A magyarországi LOCXIS jobbos kulcsprofil, egyedül nálunk és partnereinknél lehet hozzájutni ehhez a termékhez. A LOCXIS kulcsot vízszintesen kell behelyezni a zárhengerbe. A kulcs interaktív csapfelépítése miatt kiválóan alkalmazható fő- és vezérkulcsos rendszerek elkészítésére is.

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest